Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet çelmek üzere örutubet taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına münasebet olan âlem sıkıntısızışını keser ve insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Akdeniz kıyısında, Gazze Şeridi'nin takribî 28 kilometre güneybatısında konum düzlük Mevasi, Gazze Vadisi'nin güneydoğusunda, kuzeydeki Deyr baskı Belah'tan saksılayıp Han Yunus'tan geçerek Genlik'a denli uzanan 12 kilometre uzunluğunda ve ortalama bir kilometre genişliğinde bir kayran. Ekincilik arazileri ve kum tepeciklerinden oluşan Mevasi'de, herhangi bir altyapı bulunmamasına karşın halihazırda binlerce yerinden edilmiş Filistinli çadırlarda lafıyor.

Yangın bapsı; adam sağlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Göreceksiniz ki bu kademe koca nitelikli yangın baplarını en mütenasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Icraatında kanatlardan biri sabit öbürü hareketlidir. Sabit kanada zir üst sürgü ve dip cenah uygulandığı kabilinden, dikey panik bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlamlanarak daha bir küme insanoğlunun geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Yangın baplarını bulutsuz varmak muhtevain kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş duman  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın bambaşka varyasyonları vardır. Buna model şekilde kapıları kilitli oyumlamak kucakin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en Yangın Çıkış Kapısı önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında güç ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca şiddetli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış tarafüne gerçek ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Icap bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak bayağıda yan saha illere özen vermekteyiz.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem kapının pıtrakı yoğunya kapanmasını katkısızlamaktır.

Bu mevzuda mezun yangın firmasından etki alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de yetişek verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page