En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra binalabilecek sıva tamiratı ve boya meseleleri sebebiyle kapılar mazarrat görmez.

En yakışır pahaı bulmanız karınin farklı seçenekleri karşıtlaştırmanız ve nitelikli bir yangın kapısına yatırım yapmanız önemlidir. İşte, en yaraşıklı yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda yapıdan emin bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve insan hayatını asal saha, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasta henüz geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Kanun” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve bakımı dahil olmak üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini anne hatlarıyla belirtmektedir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için sınırlı yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) belirli durumlara için TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir müddet ısı ve kıvılcım intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı baplara maruz isimdir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile dumanı maktu ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli vasat oluşturur.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha ince malzeme kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir standart olmadığı ciğerin sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya henüz edepli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını vesair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara hatırlamak mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en esas kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Bu kapılar bel kemiği olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan sürdürmek üzere iki gruba ayrılır.

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanoğlu ürkü evet ve bulundukları meydanı bırakma geçirmek ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle hafif kullanıma sahip olan baplar yardımıyla insanların panik durumu azalır ve güvenli çıkış sağlamlanır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve yangın kapısı belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak denetçi altına kırmızıınmasına yardımcı olabilir ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Report this wiki page